Heroi bat misioan! - Friel, Maeve; Dreidemy, Joelle; Otegi, Itziar (Bilbo : Desclée de Brower, 2013)
Tiger Lily ez da soilik liburuzale, liburujale amorratu baizik! Burua bete-bete eginda dauka piraten istorioz, lurralde miresgarriz, balentriaz eta lurpean gordetako altxorrez... Oraingoan, bere ideia bikain horietako bat bururatu zaio: heroi izango da, eta mundua korrituko du abentura bila!Arazo bat baino ez dago: Pikutako Baztergaldu herrian bizi da Tiger Lily, non INOIZ EZ BAITA EZER GERTATZEN! Nola arraio lortuko du handik alde egitea?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Tiger Lily. A Heroine with a Mission!
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak