Heroi bat misioan! / Maeve Friel; marrazkiak Joelle Dreidemy; [itzultzailea Itziar Otegi] - Friel, Maeve (Tiger Lily, 2013)
Tiger Lily ez da soilik liburuzale, liburujale amorratu baizik! Burua bete-bete eginda dauka piraten istorioz, lurralde miresgarriz, balentriaz eta lurpean gordetako altxorrez... Oraingoan, bere ideia bikain horietako bat bururatu zaio: heroi izango da, eta mundua korrituko du abentura bila!Arazo bat baino ez dago: Pikutako Baztergaldu herrian bizi da Tiger Lily, non INOIZ EZ BAITA EZER GERTATZEN! Nola arraio lortuko du handik alde egitea?