Heroi bat sortu da! - Friel, Maeve; Dreidemy, Joelle; Otegi, Itziar (Bilbo : Desclée de Brower, 2013)
Tiger Lily presiopean dago. Rosi, haren hiru hankako txakurra, ez da oso fin ibili azkenaldian, eta amatxo gogaitu egin da: Rosiek alde egin behar du! Tigerrek, ordea, beste kezka bat ere badu: Ermina -Hannibaldarren basurdea- eta haren basurdekumeak txikizioari emanak daude, eta protestan hasiak dira herritarrak.Iritsi da Tiger Lilyren estiloan ekiteko unea! Baina... lortuko ote du Tigerrek Rosie txakurtegitik askatzea eta Ermina hirugihar bihurtzetik salbatzea? Ala ezinezko misioa ote?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak