Sagu ongi heziak ez du puzkerrik botatzen - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Auzmendi, Lurdes (Barcelona : Destino, 2013)
Zer irrigarri egon zen Trikimailu lehengusua Esnobeba Esnobits kondesaren festan! Hatza sudurrean sartzen du, belarria hatz txikiaz garbitzen du... eta, horrela, mundu guztiak barre egin dio! Baina ongi hezitako sagu perfektua bihurtzea oso erraza da: nahikoa da Gizabideari buruzko Gida irakurtzea!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak