Sagu ongi heziak ez du puzkerrik botatzen / Geronimo Stilton; [irudiak, Larry Keys]; [itzulpena, Lurdes Auzmendi] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2013)
Zer irrigarri egon zen Trikimailu lehengusua Esnobeba Esnobits kondesaren festan! Hatza sudurrean sartzen du, belarria hatz txikiaz garbitzen du... eta, horrela, mundu guztiak barre egin dio! Baina ongi hezitako sagu perfektua bihurtzea oso erraza da: nahikoa da Gizabideari buruzko Gida irakurtzea!