Lanera! / Karen Wallace eta Jo Lodge - Wallace, Karen (Ibilgailuak (Ibaizabal), 2013)
Ezagutu ibilgailuak oihalezko liburu honetan. Autoko leihoari edo aulkitxoari lotzen da txikitxoek beraiekin eraman dezaten, edonora doazela ere.