Hegan! - Wallace, Karen; Lodge, Jo ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Ezagutu ibilgailuak oihalezko liburu honetan. Autoko leihoari edo aulkitxoari lotzen da txikitxoek beraiekin eraman dezaten, edonora doazela ere.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura