Begira! - Slegers, Liesbet ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Nire hartzatxoa bakarrik dagoela dirudi, baina arretaz begiratzen baduzu ezusteko atseginak aurkituko dituzu. Lagunak beti daude elkarrekin!
0-4 urte (Urdina)
Letra larria
Zabaltzen diren orrialdeak
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak