Begira! / Liesbet Slegers - Slegers, Liesbet (Akordeoia (Ibaizabal), 2012)
Nire hartzatxoa bakarrik dagoela dirudi, baina arretaz begiratzen baduzu ezusteko atseginak aurkituko dituzu. Lagunak beti daude elkarrekin!