Hamabost metroko Kupidoren erasoa / Jim Benton ; itzulpena Usoa Wyssenbach - Benton, Jim (Franny K. Stein, zientzialari eroa, 2013)
Steindarrak Lilipen kalearen amaierako etxera etorri berriak zirenez, lehen aldia zuen Frannyk auzoko eskolan. Irakaslea, Shelly andereñoa hasiera-hasieratik gustatu zitzaion. Ikaskideak ere gustatuko zitzaizkiola pentsatu zuen, baina ez zirudien bere lagun izateko gogo handiegirik zutenik.Beste haurrak ez ziren gaiztoak, baina sekula ez zuten Franny bezalako inor ezagutu. Franny hondamendia geldiarazten saiatuko da Igorrek, bere txakur laguntzaileak, hamabost metroko kupido bat, gezi eta guzti, aske uzten duenean.