Jasmin eta altxor-kutxa - Kit, Katy; Knight, Tom; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Bilbo : Desclée de Brower, 2013)
Rosa, Melody, Jasmin, Sula eta Koral lagunak dira eta itsas lamien badian bizi dira.Itsasoko maitagarriak, maitasun istorioa eta galdutako altxorraren kondaira.Misterio bat argitu beharra dago... eta itsas lamina gazteak arduratuko dira!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: "Jasmine and the Treasure Chest"
Keywords: Fantasia; Altxorrak; Sirenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak