Jasmin eta altxor-kutxa / idazlea, Katy Kit ; marrazkiak, Tom Knight ; itzultzailea, Usoa Wyssenbach - Kit, Katy (Itsas laminen misterioak, 2013)
Rosa, Melody, Jasmin, Sula eta Koral lagunak dira eta itsas lamien badian bizi dira.Itsasoko maitagarriak, maitasun istorioa eta galdutako altxorraren kondaira.Misterio bat argitu beharra dago... eta itsas lamina gazteak arduratuko dira!