Rosa eta itsas zaldia / idazlea, Katy Kit ; marrazkiak, Tom Knight ; itzultzailea, Usoa Wyssenbach - Kit, Katy (Itsas laminen misterioak, 2013)
Rosa, Melody, Jasmin, Sula eta Koral lagunak dira eta itsas lamien badian bizi dira.Udako mozorro festa, perlazko lepoko ederra eta desagertutako zaldi magikoa.Misterio bat argitu beharra dago... eta itsas lamina gazteak arduratuko dira!