Ezagutu dudan umerik ausartena / Milne Chistorpher; ilustrazioa, Simon Swingler; itzulpena, Regina Larrucea - Milne, Christopher (Bihurrien istorioak neska-mutil zintzoentzako, 2013)
Bihurri istorio hauek neska-mutil zintzoentzat baino ez dira. Ume bihurriek besteen aurpegira korrok egin nahi izaten dute, edo esamesa itsusiak zabaldu, edo usain txarreko uzker bat beste norbaiti leporatu... (edo beti besteak ikaratzen aritzen den ume harroputz bat kakazko ogitarteko bat jatera behartu. Jakinaren gainean zaude!)