Irakaslea erotu zen eguna - Milne, Christopher; Swingler, Simon; Larruzea, Regina (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2013)
Inoiz irentsiko al zenuke urrearrain bat, edo katu baten kaka norbaiti botako al zenioke, edo irakaslea zoratuko al zenuke? Ez, noski! Ume ZINTZOA zarelako, bihurrien istorio hauetako ume barrabasak ez bezala...
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: "The Day Our Teacher Went Mad and Other Naughty Stories for Good Boys and Girls"
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak