Irakaslea erotu zen eguna / Christoperh Milne; ilustrazioa, Simon Swingler; itzulpena, Regina Larrucea - Milne, Christopher (Bihurrien istorioak neska-mutil zintzoentzako, 2013)
Inoiz irentsiko al zenuke urrearrain bat, edo katu baten kaka norbaiti botako al zenioke, edo irakaslea zoratuko al zenuke? Ez, noski! Ume ZINTZOA zarelako, bihurrien istorio hauetako ume barrabasak ez bezala...