Erroboten erregea - Badger, H.; Bennett, C.; Mackie, A.; Ibarluzea, Miren (Bilbao : Desclée de Brower, 2013)
2534. urtea da. Lur planetan jende gehiegi bizi da, erabat kutsatuta dago eta natur baliabide guztiak agortuta daude. World-Corp korporazioak Space Scout talde bat behar du, bizitzeko moduko beste planeta bat topatzeko. Kip eta Finbar aproposak dira lan horretarako.Abiadura handiko ibilgailuak, etxe orratzak eta errobot jatorren lasterketa: planeta hau eta Lur planeta antzekoak dira! Baina Kipek zera ikusi du: errobotek bertan geratu nahi dute betiko...
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Robotak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak