Erroboten erregea / H. Badger ; irudiak, C. Bennett eta A. Mackie ; itzulpena, Miren Ibarluzea - Badger, H. (Space scout, 2013)
2534. urtea da. Lur planetan jende gehiegi bizi da, erabat kutsatuta dago eta natur baliabide guztiak agortuta daude. World-Corp korporazioak Space Scout talde bat behar du, bizitzeko moduko beste planeta bat topatzeko. Kip eta Finbar aproposak dira lan horretarako.Abiadura handiko ibilgailuak, etxe orratzak eta errobot jatorren lasterketa: planeta hau eta Lur planeta antzekoak dira! Baina Kipek zera ikusi du: errobotek bertan geratu nahi dute betiko...