Nasha Blaze gauza miresgarrien dendan - Casanova, Antonio; Maggi, Samuele; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2013)
Haloween gaua da eta denbora gelditu egin dela dirudi. Nashak Gauza miresgarrien Dendan / Doba leialarekin eta Ised ederrarekin batera / Ahalmen handi bat daukala jakin du, eta mundu errealean eta mundu magikoan aldi berean bizi dela.
13 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: Nasha Blaze nella Bottega dei Prodigi
Keywords: Denbora-bidaiak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak