Nasha Blaze gauza miresgarrien dendan / [Antonio Casanova] ; marrazkilaria, Samuele Maggi ; itzultzailea, Aitor Arana - Casanova, Antonio (Ilusionista (Mezulari), 2013)
Haloween gaua da eta denbora gelditu egin dela dirudi. Nashak Gauza miresgarrien Dendan / Doba leialarekin eta Ised ederrarekin batera / Ahalmen handi bat daukala jakin du, eta mundu errealean eta mundu magikoan aldi berean bizi dela.