Munstroen itsasoa - Riordan, Rick; Navarro, Koro (Bilbo : Mezulari, 2013)
"Bere pertsonaia heroikoena dirudien egitandi bat burutuz, hasiera zirraragarria baino indartsuagoa den jarraipen bat osatu du Riordanek"
13 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: The Sea of Monsters
Keywords: Greziar mitologia; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak