Munstroen itsasoa / Rick Riordan ; [itzultzailea, Koro Navarro] - Riordan, Rick (Percy Jackson & Olinpiarrak, 2013)
"Bere pertsonaia heroikoena dirudien egitandi bat burutuz, hasiera zirraragarria baino indartsuagoa den jarraipen bat osatu du Riordanek"