Herensugearen kodea / Tea Stilton ; [itzulpena, Lurdes Auzmendi] - Stilton, Tea (: Destino, 2013)
Nor da Tea Stilton? Tea Stilton kirolzale, ausart eta liluragarria Sagukariako berriemaile berezia da. Zuzendaria Tearen anaia bera da, Geronimo Stilton ospetsua. Zer ezkutatzen dute Sagubonako unibertsitate zaharreko sotoek? Nork bahitu du Hans Saguleta?Bost neska oso berezik osatzen duten Tearen Klubak bakarrik argitu lezake misterioa. Haien lehen abentura harrigarriaren historia da hau?