Ez zenituen oporrak nahi Stilton ? - Stilton, Geronimo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2013)
Nork esan zidan niri Puerto Saguchora oporretan joateko? Ikaragarria da: marrazo eta labezomorro artean ibili naiz, eguzkiak muturra erre dit, paraxutismoa eta gomasaltoa egin dut? Mila gazta ustel! Nolako gogoa dudan etxera itzuli eta atsedena hartzeko!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak