Ikaratz familiaren sekretua - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Biguri, Koldo (Bartzelona : Destino, 2013)
Banpiro Handiputzen Haranean, Ikaratz familia bitxiaren gaztelu bitxia dago. A, nolako barre ikaragarriak aitona Frankensaguren txisteekin! Eta zenbat abentura bitxi biziko ditugun momia misteriotsu, kanariotso eta mamutxo burlati artean.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Il segreto della famiglia Tenabrax
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak