Ikaratz familiaren sekretua / Geronimo Stilton ; [irudiak, Larry Keys; itzulpena, Koldo Biguri] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2013)
Banpiro Handiputzen Haranean, Ikaratz familia bitxiaren gaztelu bitxia dago. A, nolako barre ikaragarriak aitona Frankensaguren txisteekin! Eta zenbat abentura bitxi biziko ditugun momia misteriotsu, kanariotso eta mamutxo burlati artean.