Gaztazko piramidearen misterioa - Stilton, Geronimo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2013)
Egiptora joanda gero, dromedario baten gainean basamortua zeharkatu ondoren, Keopsen piramidea esploratuko dut? Han, momia, sarkofago eta hieroglifi ko artean, gazta koloreko piramide misteriotsu bat eraiki duen zientzialari baten sekretua argituko dut!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak