Heldu biboteei... aztisagu dator! - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Biguri, Koldo (Bartzelona : Destino, 2013)
Begi bakarreko sagu misteriotsu batek Sagukaria pikutara bidali nahi du, eta neuk salbatu beharko dut. Nola? Telebistako lehiaketa super-arriskutsu batean parte hartuz eta nire buztana galtzeko arriskuan jarriz! Azkenik, sagu misteriotsua nor den jakingo dugu, Aztisagu handiari esker?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: Attenti ai baffi... arriva Topigoni!
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak