Heldu biboteei... aztisagu dator! / Geronimo Stilton ; [itzulpenarena, Koldo Biguri] ; [irudiak, Larry Keys] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2013)
Begi bakarreko sagu misteriotsu batek Sagukaria pikutara bidali nahi du, eta neuk salbatu beharko dut. Nola? Telebistako lehiaketa super-arriskutsu batean parte hartuz eta nire buztana galtzeko arriskuan jarriz! Azkenik, sagu misteriotsua nor den jakingo dugu, Aztisagu handiari esker?