Pupu eta Lore zilipurdika - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2013)
Pupuk eta Lorek tirita eta lorea trukatu dituzte, eta pozik daude, ez uste!
0-4 urte
Keywords: Album ilustratuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura