Pupu eta Lore zilipurdika / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Tokero, Julen (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2013)
Pupuk eta Lorek tirita eta lorea trukatu dituzte, eta pozik daude, ez uste!