Marimotots errekan - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2013)
Marimototsek txabolak egiten ditu zuhaitz gainean eta errekako ur hotzetan biluzik bainatzea atsegin du.
Dokumentu osotik jasotako datuak
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak