Marimotots errekan / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Tokero, Julen (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2013)
Marimototsek txabolak egiten ditu zuhaitz gainean eta errekako ur hotzetan biluzik bainatzea atsegin du.