Pirritx titia ematen - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2013)
Pupu eta Lore Pirritxen ume titikoak dira. Titia emanaz eta titia hartuz, elkar asetzen dira hirurak.
Dokumentu osotik jasotako datuak
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Pailazoak; Higienea; Bularreko haurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak