Pirritx titia ematen / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Tokero, Julen (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2013)
Pupu eta Lore Pirritxen ume titikoak dira. Titia emanaz eta titia hartuz, elkar asetzen dira hirurak.