Nire lehen hitzak : hitz egiten ikasiko dut! / [argitalpen zuzendaria, Trini Marull; itzulpena, Kattalin Arizmendiarreta eta Olaia Salegi] - Marull, Trini; Arizmendiarrieta, Kattalin; Salegi, Olaia (Nire lehen, 2013)
Irudiz eta kolorez betetako liburu hau izugarri ederra da. Gainera, txikitxoek hitzak ikasiko dituzte, zurekin jolasean dabiltzan bitartean. Ariketa erraz eta politak ditu (izar batez adieraziak), adimena eta behatzeko gaitasuna lantzeko. Baita liburutxo hau hiztegi gisa erabiltzen ikasteko balioko dioten mihitxoak ere. Hitz batean: haurtxoek jolastuz ikas dezaten!