Jauzi egin, katutxo! - Scott, Kimberley; Randall, Ronne; Salegi, Olaia (Madrid : Bruño, 2013)
Hankadun liburu berezi eta polit-polita: haurrak hankak zapaldu eta, ondoren, askatzen baditu, katutxoak behin eta berriz egingo du jauzi. Horrela, hainbat orduz jolastu ahal izango da haurra, eta gainera, liburuaren testu erraz eta samurrari esker, hiztegia garatzen eta irakurzaletasuna lantzen hasiko da.
Dokumentu osotik jasotako datuak
04 urte (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Katuak