Jauzi egin, untxitxo! - Scott, Kimberley; Randall, Ronne; Salegi, Olaia (Madril : Bruño, 2012)
Hankadun liburu berezi eta polit-polita: haurrak hankak zapaldu eta, ondoren, askatzen baditu, untxitxoak behin eta berriz egingo du jauzi. Horrela, hainbat orduz jolastu ahal izango da haurra, eta gainera, liburuaren testu erraz eta samurrari esker, hiztegia garatzen eta irakurzaletasuna lantzen hasiko da.
Dokumentu osotik jasotako datuak
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Untxiak