Jauzi egin, igeltxo! / [testua, Ronne Randall ; marrazkiak, Kimberley Scott ; itzulpena Olaia Salegi] - Scott, Kimberley (Liburu jauzilariak, 2012)
Hankadun liburu berezi eta polit-polita: haurrak hankak zapaldu eta, ondoren, askatzen baditu, igeltxoak behin eta berriz egingo du jauzi. Horrela, hainbat orduz jolastu ahal izango da haurra, eta gainera, liburuaren testu erraz eta samurrari esker, hiztegia garatzen eta irakurzaletasuna lantzen hasiko da.