Agerian utzitako ikastetxe-zuzendariaren kasua / Joachim Friedrich ; [ilustrazioak, Mikel Valverde ; itzulpena, Julen Gabiria] - Friedrich, Joachim (Lau lagun eta erdi (Giltza), 2013)
Txarlik ametsetan jarraitzen du: kasu handi bat argitu nahi du bere detektibe-agentziarekin, benetan garrantzitsua izango den kasu bat. Baina, azkenaldi honetan, beste zerbaitekin ere egiten du amets? eta bere arrebaren lagun ezin ederragoak du horren errua. Bien bitartean, lapurreta arraro bat gertatu da ikastetxeko zuzendariaren bulegoan. Eta susmagarri nagusia? ikastetxeko zuzendaria bera da!