Sirenen uhartea / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2013)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Zurentzat zer da munduko ikaragarriena? Utzidazue azmatzen; hartzak bezain iletsua den tarantual beltza? Hilerri abandonatua? Edo, be harbada, arratoi kirastu bat? Nik garbi daukat ez dago ura baino gauza txarragorrik. Dutxara hurbildu hutsarekin, ileak lazten zaizkit, eta itsasoan pentsatzean, hegoak dardaraka hasten zaizkit!!! Bada, badakizue nora eraman nahi nauen oporretan Silver familiak? Ez da oso azkarra izan behar asmatzeko...