Junie B. Jones eta ohe azpiko munstroa - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Junie B. Jones ziur-ziur dago bere ohe azpian munstro bat dagoela. Izan ere, burkoan lerde-arrastoak daude! Junie B. nagusia da, eta nagusiei ez zaie lerdea jariatzen burkoan. Ez al da hala? Hori niniei gertatzen zaie! Beraz, azalpen bakarra dago: gauetan, munstro lerdetsu bat ohera igotzen da... eta Junie B.-ren burua ahoan sartzen saiatzen da!
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones has a Monster under her bed
Keywords: Haurren beldurra; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak