Junie B. Jones eta ohe azpiko munstroa / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2013)
Junie B. Jones ziur-ziur dago bere ohe azpian munstro bat dagoela. Izan ere, burkoan lerde-arrastoak daude! Junie B. nagusia da, eta nagusiei ez zaie lerdea jariatzen burkoan. Ez al da hala? Hori niniei gertatzen zaie! Beraz, azalpen bakarra dago: gauetan, munstro lerdetsu bat ohera igotzen da... eta Junie B.-ren burua ahoan sartzen saiatzen da!