Rocka egiteko prest al zaude, Kroko? - Lodge, Jo ([Euba, Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Krokok oso gustuko du musika. Tronboia, marakak, biolina, gitarra eta abar jotzen ditu. Hala ere, rocka egiteko tresnarik onena bateria handi bat da. Istorio atsegina ustekabe pilarekin.
0-4 urte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: Ready to Rock, Mr. Croc
Keywords: Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura