Rocka egiteko prest al zaude, Kroko? / Jo Lodge - Lodge, Jo (: Ibaizabal, 2013)
Krokok oso gustuko du musika. Tronboia, marakak, biolina, gitarra eta abar jotzen ditu. Hala ere, rocka egiteko tresnarik onena bateria handi bat da. Istorio atsegina ustekabe pilarekin.