Baronesa kutxa barruan - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Gatti, Alessandro (Bilbao : Mezulari, 2013)
Voltaire kaleko ikertzaileek hilketa kasu bat argitu behar dute eta lehen susmagarria...euren arteko bat da! Durocq baronesa hilik aurkitu dute kutxa zahar batean, eta Victor delituaren lekuan zegoen. Egia esan postari errespetagarria Paris osoan ezagutzen zuten lapur ospetxua izan zen, aspaldi.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura