Timuti jirafa - Ibarrola, Begoña; Escrivá, Viví; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2013)
Timuti jirafak lagun gutxi zuen sabanan, burutik behera begiratzen zielako denei eta mespretxuz tratatzen zituelako. Animaliak Timutirengandik aparte ibiltzen ziren, berari ez entzutearren. Timutik burla egiten zien, harik eta egun batean... Emozioak sentitzeko ipuinak.
5 urtetik aurrera (Urdina)
La jirafa Timotea
Keywords: Adiskidetasuna; Emozioak eta sentimenduak; Jirafak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak