Timuti jirafa / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Viví Escrivá ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2013)
Timuti jirafak lagun gutxi zuen sabanan, burutik behera begiratzen zielako denei eta mespretxuz tratatzen zituelako. Animaliak Timutirengandik aparte ibiltzen ziren, berari ez entzutearren. Timutik burla egiten zien, harik eta egun batean... Emozioak sentitzeko ipuinak.