Augustoren botila - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Bilbo : Giltza, 2013)
Dena aldatu zen egun hartan gure Augustorentzat, bai, botila bat ur erosi zuenean. Izan ere, gero erosi nahi izan baitzuen bizkar-zorro bat, eta gero bizikleta bat azkar ibiltzeko, eta gero auto bat askoz ere azkarrago ibiltzeko.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Kontsumoa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura