Iraganik gabeko gizona / Mikel Valverde ; [itzultzailea, Julen Gabiria] - Valverde, Mikel (Skaterrak, 2013)
Adrian, anaia nagusiarekin dabilenetik, aldatu egin da, eta skaterrak ere aldatu egin dira Adrianen mundu-ikuskera dela eta. Hala ere, hasieran batek ere ez dio kasurik egin Adrianek eskale bati buruz dituen susmoei. Eskale hori gizon xelebrea da, munduaren amaiera iragartzen baitu plazan. Apokalipsiaren gizona; esaten diote denek, isekaz. Skatea da haien mundua: askatasuna, mugak gainditu nahia eta adiskidetasuna. Hiria da haien skateparka, eta beti ez da agertoki samurra...